Menu

Projecten

We zijn meer dan 25 jaar aan het bouwen aan een online Overijssel toeristisch netwerk. Door het pionieren en te kiezen voor het ontwikkelen van eigen media bezitten we nu een groot en divers platform van enkele honderden concepten met als doel onze partners van marketingkracht en omzet te voorzien. Onderdeel van een groter geheel, het landelijke netwerk van Recreatief.nl BV & Businessbookers BV. ondersteund door intelligente ict systemen en een krachtig en ervaren toeristisch team.

In Overijssel focussen en verdiepen we op verschillende thema’s en verhaallijnen. Binnen elk thema zijn we met diverse sub projecten bezig waarbij we samenwerken en overleggen met specialisten uit het veld. Sommige van deze projecten ontvangen los van elkaar honderdduizenden bezoekers per maand vanuit Overijssel, Nederland en onze buurlanden. Een krachtig netwerk dus, waarmee we in staat zijn om samenwerkende partners te ondersteunen met aantoonbaar resultaat.

40% van onze campagne inzet is gericht op de inwoners in Overijssel. De rest op de Nederlandse toerist en onze buurlanden.

Hoogwaardig toerisme – HOOG VOLUME & GERICHT BEREIK – precies de klanten die onze partners willen ontvangen
  • Vakantie in Overijssel ( Vakantieparken, Hotellerie, B & B )
  • Cultuur & Historie in Overijssel ( Gids, Agenda, Kastelen & Landgoederen, Theater, Concerten, Hanzesteden, Historische figuren )
  • De regio in beeld ( Kop van Overijssel ( Nationaal park Weerribben Wieden )  , Salland ( Sallandse Heuvelrug ) , Twente en de Hanzesteden )
  • Steden & dorpen ( Een hele reeks bijzondere dorpen en steden in Overijssel )
  • Business & Pleasure in Overijssel ( zakelijk platform voor Overijssel locaties )
  • Promotie Overijssel , de regio’s en de hotspots in Duitsland & België